Σάββατο 12 Νοεμβρίου 2016

ΟΙ ΣΤΟΧΟΙ ΤΗΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΣΗΣ ΕΙΝΑΙ ΠΛΕΟΝ ΕΜΦΑΝΕΙΣ.. - ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ


AΡΤ FM  90,6    12MM-14MM

ΕΚΠΟΜΠΗ ΤΟΥ ΚΩΣΤΑ WILLS




ΑΝΑΛΥΣΗ ΤΗΣ ΕΚΛΟΓΗΣ ΤΟΥ ΤRUMP  ΩΣ ΠΡΟΕΔΡΟΥ : ΣΤΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ Ο ΠΕΡΙΚΛΗΣ ΝΕΑΡΧΟΥ

ΣΣ  Ο ΠΕΡΙΚΛΗΣ ΝΕΑΡΧΟΥ  χρημάτισε μέλος της Φιλοσοφικής Ομάδας του Ιδρύματος Ελληνισμού και μαζί του περάσαμε πολλές πολλές ώρες στα Γραφεία του Ιδρύματος Ελληνισμού Λεωφ. Βασ.  Αμαλίας 48 στον Τριτο Οροφο, οπου και συνέγραψε πολλά απο τα κείμενα και άρθρα του.

Στο Στουντιο : Ο ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ ΑΝΔΡΕΑΣ ΑΘΗΝΑΙΟΣ
                        Η ΚΑΘΗΓΗΤΡΙΑ ΖΩΗ ΓΕΩΡΓΑΝΤΑ
                        Ο ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ ΧΑΡΗΣ ΚΑΤΣΙΒΑΡΔΑΣ

ΑΘΗΝΑΙΟΣ : Φυσικά και είμαστε "εναντια στον διασυρμο των γυναικων, των μουσουλμανων, των μεξικανων, και στον (διασυρμο) οσων δεν ειναι ομοιοι μας, οσων δεν μιλουν την γλωσσα μας η δεν προσευχονται στον ιδιο θεο"(1). Ειναι αυτονοητο οτι κατι τειτοιο με βρισκει προσωπικα και σαν Ελληνα αντιθετο, μια και ειχαι (και) μεξικανακια φοιτητες που τα αγαπησα σαν δικα μου παιδια, μια και διδαξα με αγαπη Κινεζους και Μαυρους και περασα ωρες δημιουργιας και αυταπαρνησης μαζι τους,
ΟΜΩΣ αυτη η ακλονιτη θεση, δεν θα πρεπει να αφησουμε να γινει "εργαλειο" ΙΣΩΠΕΔΩΣΗΣ ΚΑΙ ΜΗΔΕΝΙΣΜΟΥ, ολων των ανωτερω οντολογικων υποστασεων, με το επιδιωκομενο γεωργραφικο και εννοιολογικο "ανακατεμα" τους στην ιδια γεωγραφικη ενοτητα και κοινωνικη οντοτητα, που με τον τροπο αυτο παυει να ειναι "κοινωνικη οντοτητα" και μεταλλασεται σε "μηχανιστικη μαζα αποκλειστικα λειτουργια και  οικονομικης αποστολής".
ΔΕΝ αντιτιθεμεθα και αντιθετα Υποστηριζουμε καθε Πολιτισμικη Οντολογική Υπόσταση.
Βλέπουμε ομως ΞΕΚΑΘΑΡΑ οτι  αυτοι που παρουσιαζονται να υποστηριζουν καθε υποσταση, το κανουν για να υποκρύψουν την πραγματικη τους προθεση, που ειναι να την μηδενισουν.

AΘΗΝΑΙΟΣ : Απο τα Ελληνικα ΜΜΕ ακουγονται φρασεις οπως "Ο Εθνοκεντρικος Λαϊκισμός" και η "Διεθνιστικη Ελιτ".  Ελιτ επιστημονικα αποκαλουνται οι ηγετιδες εκεινες ταξεις που εχοντας ανωτερη διανοηση οδηγουν τον Λαο στο Καλυτερο.  Γιατι λοιπον εν μπορει να ειναι σωστο το αντιθετο. Γιατι δεν ειναι ΕΛιτ αυτοι που αντιστεκονται στον Συρμο του Διεθνισμου και του Μηδενισμου επειδη ακριβως "βλεπουν" μακριά.......  Στην απολυτη νοητικη ισσοπεδωση καποιων οι ΕΛΙΤ εξισονεται με τον συρμο, ενω ΕΛιτ ειναι αυτη που βγαζει την πραγματικοτητα απο τον συρμο.

ΓΕΩΡΓΑΝΤΑ: ΑΝΕΠΤΥΞΕ ΤΟ ΠΩΣ ΠΛΑΣΤΟΓΡΑΦΗΘΗΚΑΝ ΟΙ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΕΣ ΚΑΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΗΚΕ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΧΡΕΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΟΥΜΕ ΣΤΑ ΜΝΗΜΟΝΙΑ

ΑΘΗΝΑΙΟΣ : Ζωη, Τι νομισμα ειχαμε οταν εγιναν τα Swaps ???/
ΓΕΩΡΓΝΑΝΤΑ : Δραχμη
ΑΘΗΝΑΙΟΣ: Τα swaps εγιναν για να καλυψουν το έλλειμμα του Ισοζυγιου εξωτερικων συναλλαγών?
ΓΕΩΡΓΑΝΤΑ : Οχι , ελλειμμα του Προυπολογιμου.

ΑΘΗΝΑΙΟΣ : ΑΡΑ, με τα Swaps, μετασχηματισηκε/μετταλαχθηκε  ενα Δραχμικο Χρεος που δεν το χρωσταγαμε πουθενα, σε χρεος σε εξωτερικο συναλλαγμα, δημιουργωντας ετσι ΠΛΑΣΤΟ ΧΡΕΟΣ ώστε να υπαρξει 'αιτιλογια¨" για μνημονια και αρπαγη της Ελλαδας.

ΑΘΗΝΑΙΟΣ : ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΟΜΠΥ : Εαν ο Φιλελλην Joe Byden υποστηριξε στους Ελληνες τις Τουρκικες θεσεις αυτο οφείλεται στο οτι δεν εχουμε Ελληνικο Λομπυ και δεν υοαρχουν Ελληνικες Θεσεις προς τους Αμερικανους.


ΚΩΣΤΑΣ ΟΥΙΛΣ : ΕΛΕΓΘΗ ΟΤΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΕΧΕΙ ΜΠΕΙ ΣΕ ΤΡΟΧΙΑ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ
ΑΘΗΝΑΙΟΣ : Αυτο το Ειπε ο Bugs Bunny


radio online
 ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΚΠΟΜΠΕΣ ΤΟΥ ΚΩΣΤΑ WILLS ΜΕΤΑΔΙΔΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ HELLAS FM ΣΤΗΝ ΝΕΑ ΥΟΡΚΗ  18MM -20ΜΜ  EST (ΔΗΛ 3-5 ΤΟ ΠΡΩΙ ΩΡΑ ΕΛΛΑΔΟΣ)





(1) AVVAAZ